Levný nábytek: nábytek pro každého

Bytový textil

19.07.2009 11:27

Bytový textil - vlněné lůžkoviny

Vlněné polotovary, které byly použity na výrobu našeho bytového textilu a lůžkovin jsou vyrobeny ze stoprocentní čisté vlny. Jedná se o vlnu ovcí chovaných v Austrálii a Novém Zélandě. Vlna australských ovcí je velice kvalitní, ba co víc je nejkvalitnější z celého světa. Austrálie má dokonce vlny tolik, že je sama schopna zásobovat svět svou vlnou z celých 30%, takového čísla nedosahuje žádná jiná země. Bytový textil v naší nabídce navíc získal certifikát kvality Woolmark®, což jistě značí opravdovou kvalitu a pro Vás jistotu při nakupování.
 

Bytový textil - něco málo o něm...


Vlněné vlákno má jednu vynikající vlasnost. Jelikož je základní stavební látkou vlny keratin - nerozpustná bílkovina, z níž se také nejen naše nehty, ale také vlasy. Skládá se z tisíce šupinkovitých buněk, které se překrývají jako tašky na střeše. Dokáže tak vlna chránit proti chladu, ale zároveň je také schopna nás uchránit proti teplu. Vlna tak ze sebe vlastně vytvoří neproniknutelnou hráz, která nás dokáže ochránit proti změnam teploty v okolním prostředí, samozřejmě, když se přikryjeme :-).

Vlna má i další vynikající vlasnost - hygroskopičnost. Hygroskopičnost u vlny vlastně znamené, že je vlna sama o sobě schopna pohltit vodu až do 35% své celkové hmotnosti. Navíc při tom vlna zustává stále jemná a příjemná na dotek a "vysuší" se, až se odkryjeme. Bytový textil z naší nabídky tak velice skvěle odsaje pot, pokud máte v noci problémy s pocením.
 

Bytový textil - zajímavosti na závěr...


Vlastnosti vlny, které jsme zde uvedli a které se dnes běžně používají, byly známy už dávno před naší dobou a využívaly je ještě ve straověkém Řecku.

 

Vlněné lůžkoviny - Bytový textil


Vlněné lůžkoviny se stávají velice oblíbeným produktem naších zákazníků. Jsou velice pohodlné, ale také mají dobrý vliv zejména na revmatické potíže. Zanedbatelný jistě není ani design, který hezky doplňuje nábytek z masivu - postele.

Bytový textil - o čem je řeč...


Vlněné polotovary, které byly použity na výrobu našeho bytového textilu a lůžkovin jsou vyrobeny ze stoprocentní čisté vlny. Jedná se o vlnu ovcí chovaných v Austrálii a Novém Zélandě. Vlna australských ovcí je velice kvalitní, ba co víc je nejkvalitnější z celého světa.

Kontakt

Tým e-shopu www.nabytek-levny.cz

info@nabyteklevny.cz

+420 721 677 220

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,